Evenimente

 • Serată Pascală la „Casa d’Italia”

  Serată Pascală la „Casa d’Italia”

  Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. vă așteaptă la Serata Pascală „Muzică și literatură religioasă”. Evenimentul va avea loc marți, 4 aprilie 2017, de la ora 17:00, la centrul cultural „Casa d’Italia”.mai multe »
 • Andi Grosaru: Europa trebuie să meargă pe o singură cale

  Andi Grosaru: Europa trebuie să meargă pe o singură cale

  La invitația Partidului Democratic European, deputatul Andi Grosaru a participat la evenimentul de celebrare a semnării Tratatelor de la Roma, desfășurat pe 24 martie la Camera Deputaților din capitala Italiei. În alocuțiunea sa, reprezentantul minorității italiene în Parlamentul Româniri a reiterat importanța …mai multe »
 • Pentru o Europă unită și prosperă!

  Pentru o Europă unită și prosperă!

  Cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. felicită Italia și își exprimă adeziunea deplină la o Europă unită și prosperă. In occasione delle celebrazioni del 60° anniversario della firma …mai multe »
 • Diversitatea – o șansă în plus pentru viitor

  Diversitatea – o șansă în plus pentru viitor

  În perioada 25 februarie – 28 mai 2017 se desfăşoară CONCURSUL NAŢIONAL PENTRU ELEVI „DIVERSITATEA – O ŞANSĂ ÎN PLUS PENTRU VIITOR”, ediția a XI-a, derulat de către Ministerul Educaţiei Naționale, în parteneriat cu Asociaţia “Divers”. Invităm pe această cale elevii din …mai multe »
 • Declarație politică: 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma

  Declarație politică: 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma

  Deputatul Andi Grosaru a susținut o declarație politică cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma …mai multe »

Revista „Siamo di nuovo insieme”

 • SIAMO DI NUOVO INSIEME – nr. 67-68

  SIAMO DI NUOVO INSIEME – nr. 67-68

  SIAMO DI NUOVO INSIEME nr. 67-68, Octombrie – Decembrie 2016 SUMAR EVENiMENTE Vin colindătorii. Leru-i, Ler… La împlinirea a 100 de ani. Biserica Italiană din București, la jubileu / Alla commemorazione dei 100 anni. La …mai multe »

Ziarul Piazza Romana

 • PIAZZA ROMANA nr. 46

  PIAZZA ROMANA nr. 46

  Editorial Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a suflat în pânzele curentului eurosceptic precum un ventilator de mare putere. A furnizat combustibil pentru naționaliștii radicali și pentru cei care au diverse interese în a ridica ziduri mai mult sau mai …mai multe »

banda-noua01

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” „Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană,

vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro