Prima pagina


 • Cele mai frumoase lied-uri, la Ateneul Român

  Cele mai frumoase lied-uri, la Ateneul Român

  La data de 16 ianuarie 2019, de la ora 19:00, Ateneul Român va găzdui un eveniment de excepție. Sub genericul „Cele mai frumoase lied-uri”, Remus Manoleanu – pian, Stanca Manoleanu...mai multe »
 • O piesă de teatru despre eroism, voință și iubire

  O piesă de teatru despre eroism, voință și iubire

  Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. a organizat, la Casa d’Italia, primul salon cultural al anului, dedicat în mod tradițional evocării personalităților etniei italiene. În deschiderea evenimentului, doamna președinte Ioana...mai multe »
 • Primul eveniment cultural din anul 2019

  Primul eveniment cultural din anul 2019

  Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. organizează primul eveniment cultural din noul an pe 8 ianuarie, de la ora 18:00. La centrul cultural „Casa d’Italia”, artista Liliana Ceterchi va pune în...mai multe »
 • „La mulți ani”

  „La mulți ani”

  Cu prilejul sărbătoririi Crăciunului și a Anului Nou, vă dorim sănătate, bucurie și împliniri în toate!mai multe »
 • Final de an în atmosferă magică

  Final de an în atmosferă magică

  Centrul Cultural „Casa d’Italia” al Asociației Italienilor din România – RO.AS.IT. a găzduit salonul dedicat tradițiilor și colindelor de Crăciun. A fost un eveniment special, în care legenda, poezia și...mai multe »
 • ”Sfânta Lucia”

  ”Sfânta Lucia”

  Și în acest an, împreună cu comunitatea locală din Tulcea și comuna Greci, membrii Asociației Italienilor din România – RO.AS.IT. din mai multe comunități din țară au sărbătorit ”Sfânta Lucia”....mai multe »