Prima pagina


 • Întâlnire la nivel înalt

  Întâlnire la nivel înalt

  ​Deputatul Andi-Gabriel Grosaru a ​participat,pe 17 ianuarie,​ la întrevederea cu Angelino Alfano, ministrul afacerilor externe şi cooperării internaţionale al Republicii Italiene​ la​ reședința ambasadorului Italiei​.​ În virtutea strânsei relații de...mai multe »
 • Premieră în istoria evenimentelor organizate de RO.AS.IT.

  Premieră în istoria evenimentelor organizate de RO.AS.IT.

  Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. a organizat primul salon cultural al anului. Pe 11 ianuarie, la Casa d’Italia, s-a consemnat o premieră în istoria evenimentelor organizate de asociație, fiind...mai multe »
 • Spectacol de muzică și poezie la Galați

  Spectacol de muzică și poezie la Galați

  Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT., prin filiala „Casa Italia” Galați, a sărbătorit Ziua Minorităţilor Naţionale din România printr-un spectacol de muzică și poezie intitulat „Tradiții de Crăciun”. Spectacolul a...mai multe »
 • Primul salon cultural al unui an special

  Primul salon cultural al unui an special

  Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. deschide seria activităților culturale din Calendar cu Salonul devenit deja  tradițional, pentru că la fiecare început de an obișnuim să omagiem personalitățile pe care...mai multe »
 • Întâlnire tradițională în Bacău

  Întâlnire tradițională în Bacău

  Pentru membrii Asociației Italienilor din România – RO.AS.IT din Bacău, a devenit obișnuință să se întâlnească în ziua de 27 decembrie. Și în acest an, reuniunea a reprezentat prilejul de...mai multe »