Prima pagina


 • Festivalul Internaţional de Folclor „Friedrich Schwartz”

  Festivalul Internaţional de Folclor „Friedrich Schwartz”

  Asociația Culturală „Friederich Schwartz” organizează, în parteneriat cu Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT., cea de-a V-a ediție a Festivalului Internaţional de Folclor „Friedrich Schwartz”. Festivalul se desfășoară în zilele...mai multe »
 • Succes în noul an școlar!

  Succes în noul an școlar!

  Cu ocazia noului an școlar, Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. urează succes la învățătură, minte ageră și note bune celor care vor trece astăzi, cu emoție, pragul școlii pentru a...mai multe »
 • Am trecut de faza grupelor la Cupa Diversității

  Am trecut de faza grupelor la Cupa Diversității

  Echipa de fotbal a Asociației Italienilor din România – RO.AS.IT. a trecut de faza grupelor la Cupa Diversității, competiție organizată în perioada 6-9 septembrie la Oradea de Departamentul pentru Relații...mai multe »
 • O tabără cu număr record de participanți

  O tabără cu număr record de participanți

  Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. a organizat, în perioada 26 august – 4 septembrie 2018, tabăra interetnică „Europolis”, cu program de educație tradițională pentru tineri de etnie italiană din...mai multe »
 • RO.AS.IT. participă la Campionatul de fotbal al minorităților

  RO.AS.IT. participă la Campionatul de fotbal al minorităților

  Echipa de fotbal a Asociației Italienilor din România – RO.AS.IT. va participa Cupa Diversității – Campionatul de fotbal al minorităților, care va avea loc în Oradea în perioada 7 – 9...mai multe »
 • Europolis 2018 în imagini

  Europolis 2018 în imagini

  Este în plină desfășurare „Europolis 2018”, tabăra interetnică cu program de educație tradițională pentru tineri, organizată de Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. cu sprijinul financiar al Departamentului pentru Relații Interetnice.mai multe »